Autocunoastere & Motivare - Curs
search
  • Autocunoastere & Motivare - Curs

Autocunoastere & Motivare - Curs

200,00 lei
cu TVA

Curs Video Inregistrat

Cantitate

  Politică de Securitate

Conform legilor din Romania

  Politică de Livrare

Conform legilor din Romania

  Politică de Rambursări & Retrnări

Conform legilor din Romania

Curs de Autocunoastere si Motivare

Vă prezint cu bucurie cursul online de Autocunoaștere și Motivare, o oportunitate unică de a vă descoperi resursele interioare și a vă îmbrățișa potențialul neexploatat. Acest curs transformator vă va ghida într-o călătorie interioară, ducându-vă către o mai bună înțelegere a sinelui și a motivației personale.

Cursul a fost PreLansat la Conferinta de Autocunoastere si Motivare

Secțiunea 1: Autocunoaștere

În prima parte a cursului, veți învăța să vă explorați gândurile, emoțiile și acțiunile, descoperind motivele profunde care vă influențează viața. Vom explora tehnici de auto-reflecție și exerciții introspective pentru a deveni conștienți de valorile, interesele și abilitățile noastre unice. Prin înțelegerea mai profundă a sinelui, vom învăța să ne gestionăm mai bine emoțiile și să facem alegeri mai potrivite pentru viitorul nostru.

Secțiunea 2: Motivare

În această secțiune, vom învăța să identificăm sursele de motivație și cum să ne menținem pasiunea și entuziasmul în fața provocărilor. Vom explora diferite tehnici pentru a ne seta obiective realiste și pentru a ne păstra concentrarea asupra lor. În plus, veți învăța să depășiți blocajele și obstacolele care pot împiedica progresul personal și profesional.

Cursul online de Autocunoaștere și Motivare reprezintă o oportunitate prețioasă de a vă descoperi potențialul interior și a vă atinge obiectivele cu încredere și determinare. Învață cum să-ți cunoști mai bine forțele și limitele, și dezvoltă-ți motivația interioară pentru a depăși orice provocare. Acest curs te va ghida către transformarea personală și succesul în toate domeniile vieții tale. Începe-ți călătoria spre autocunoaștere și motivație astăzi!

Curs Online Înregistrat

Durata 60 minute

Exerciții 20

Preț 200 ron

Lansare 1 Octombrie

100 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.