Spiritualitate Curs
search
  • Spiritualitate Curs

Spiritualitate Curs

196,00 lei
cu TVA

Nu face parte din programul de Afiliere Holistic Academy

Cantitate

Spiritualitate Curs

  Politică de Securitate

Conform legilor din Romania

  Politică de Livrare

Conform legilor din Romania

  Politică de Rambursări & Retrnări

Conform legilor din Romania

Masterclass Dr. Dragoș Argeșanu – Curs Spiritualiate

Masterclass-ul oferit de Dr. Dragoș Argeșanu este un Curs de Spiritualitate în care te vei cunoaște mai bine pe tine, lumea înconjurătoare, puterea energiilor și ale vibrației.

Aceste noțiuni sunt împărtășite structurat, fiecare lecție video conținând informații importante, sfaturi prețioase și exemple concrete. Masterclass-ul este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

Cine este Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu?

S-a născut pe data de 8 decembrie 1968 la Belgrad – Serbia. Tatăl său era diplomat și fusese detașat cu familia la Ambasada Română din orașul lui natal. Mama lui a fost economist, iar tatăl spion, așa că a moștenit dorința de a afla de la unul și înclinația spre științele exacte de la celălalt.

Nu a avut tangențe în copilărie cu biserica, nici cu paranormalul. Singura  experiență ezoterică fiind descântecul pe fire de păr de lup făcut de o bunică prin alianță cu ocazia unei sperieturi cauzate de pășirea peste un șarpe.

Primii ani de liceu i-a făcut la Liceul de Matematică-Fizică nr. 4 de pe platforma de fizică atomică de la Măgurele, iar ultimii ani i-a făcut la Liceul Matei Basarab din București, tot secția de matematică-fizică.

A intrat la Facultatea de Construcții din Timișoara unde a făcut primii doi ani.

În studenție, a continuat calea artelor marțiale. La început judo-ul, apoi karate shotokan, jet kune do, wu shu, box.

A început să studieze Biblia mulțumită unui pastor penticostal și a mers împreună cu alți studenți creștini la adunările baptiste sau adventiste.

A descoperit medicina în 1989 când a avut ocazia să participe la cursurile Facultății de Medicină din Timișoara. A renunțat la construcții și a început Facultatea de Medicină Athenaeum din București. Studiile medicale le-a terminat la Facultatea de Medicină Vasile Goldiș din Arad.

În timpul perioadei ca student medicinist în București, împreună cu un grup de studenți din asociația studenților creștini din Timișoara, a ajuns la părintele Argatu de la mănăstirea Cernica. Era recunoscut ca exorcist. Până în acel moment, nu văzuse niciodată o exorcizare, nici măcar în filme la acea dată, așa că a crezut sincer că este un teatru ieftin. Experiențele trăite în acea perioadă se regăsesc în romanul „Devenirea”, apărut în anul 2000.

Timp de 5 ani, a mers regulat în preajma părintelui Argatu până a înțeles ce se întâmplă și și-a luat cunoștințele necesare exorcizărilor.

După facultate, a făcut psihoterapie-psihanaliză ca să înţeleagă punctul de vedere al medicinii alopate asupra bolii psihice. Apoi a descoperit diferite forme de terapie și căi spirituale cum ar fi Reiki, Karuna Reiki și alte sisteme. A urmat cursuri de radiestezie, de chi kung pentru a-și îmbunătăți percepția despre lume și viață.

„Atacul PSI”, a doua dintre cărțile sale, a început să o scrie ca lucrare de doctorat. Din păcate sau, mai degrabă din fericire, profesorul care i-a acceptat-o după un timp l-a anunțat că nu mă mai poate coordona în acest demers al său, întrucât titlul lucrării speria.

Atunci a decis să o publice. A semnat contractul cu o renumită editura din țară care, însă, i-a publicat-o după un an și jumătate.

După apariția cărții care se ocupa mult de magie, de efectul ei asupra oamenilor, din punct de vedere științific, psihic, medical și spiritual, a început să fie căutat de tot mai mulți oameni. Drept urmare, experiența sa s-a îmbunătățit. Concluziile desprinse din relațiile cu pacienții le-a publicat în continuare în „Arta Războiului PSI” și „Arta Războiului PSI – Protecția”.

De fapt, fiecare carte este o consecință firească a studiilor sale în ceea ce privește contactul cu oamenii, problemele lor, boala, magia și viața. Fiecare carte reprezintă o etapă din viața lui, crezul lui la acel moment, întrebările și răspunsurile mele.

Sursă Oviudiu Dragoș Argeșanu

Curs Spiritualitate Online – Masterclass Dr. Dragoș Argeșanu

Achiziționând acest curs, ai ocazia să îl vezi pe faimosul Dr. Dragoș Argeșanu care, în acest Masterclass, ne vorbește despre spirit, despre universul înconjurător și ce se află dincolo de acesta, despre ortodoxie, energii, vibrații și multe altele. Acest curs contine 25 de module complete și pline de sfaturi și vorbe care sigur te vor ajuta să te dezvolți personal și spiritual. Parcurgând acest Masterclass, vei afla:

·        Care sunt componentele Universului Material?

·        De ce a apărut Universul?

·        De ce avem nevoie de un Înger păzitor?

·        De ce îngăduie Dumnezeu să se întâmple anumite lucruri?

·        Cum ne putem curăța chakrele?

·        Ce este karma?

·        Cum are loc trezirea spirituală?

·        Cum îți poți crește dreptul divin?

·        Care este misiunea personală?

·        Cum ne obținem Mântuirea?

·        Cum ne creștem vibrația și energia?

·        Cum putem să reușim să fim fericiți?

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.