Meditatie ghidata Curs
search
  • Meditatie ghidata Curs

Meditatie ghidata Curs

196,00 lei
cu TVA

Nu face parte din programul de Afiliere Holistic Academy

Cantitate

Meditatie ghidata

  Politică de Securitate

Conform legilor din Romania

  Politică de Livrare

Conform legilor din Romania

  Politică de Rambursări & Retrnări

Conform legilor din Romania

Masterclass Swami Prakash – Meditații Ghidate

Masterclass-ul de Meditație Ghidată oferit de Swami Prakash este un program de meditație ghidată de 14 săptămâni care te va ajuta să te relaxezi, să te regăsești și să îmbunătățești multe aspecte ale vieții tale. Aceste noțiuni sunt împărtășite structurat, fiecare lecție video conținând o serie de meditații ghidate, informații importante, sfaturi prețioase și exemple concrete. Masterclass-ul este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

Este important să știi că acest Masterclass a fost livrat Live/Online pe Zoom către grupe de persoane din România. Ulterior, aceste înregistrări au fost traduse și au compus acest program. Fiind online, condițiile tehnice nu sunt extraordinare, însă acest program compensează din plin prin zecile de meditații la care vei avea acces, informații importante, autenticitate, sfaturi pentru diferite situații. 

·        Cine este Swami Prakash?

·        Swami Prakash este din India și, în cea mai mare parte a timpului, a locuit în munții Himalaya. Atunci când spunem că a locuit în Munții Himalaya, ne referim la modul propriu, deoarece a săpat singur o peșteră în munți. A petrecut acolo 14 ani alături de animale și înconjurat de foarte multe pericole. Deși era singur și într-un loc destul de periculos, acesta declară că a trăit o viață foarte fericită acolo.

·        Swami consideră că este foarte important în viață să ajungem la conștientizarea sinelui și a adevărului pe care trebuie să îl acceptăm în totalitate. El consideră că, dacă ne conectăm cu Dumnezeu, o să ne putem conecta cu noi înșine. Așa o să aflăm că Dumnezeu trăiește în interiorul nostru. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu și, implicit, prin conectarea cu noi înșine, vom reuși să supraviețuim.

·        Swami Prakash oferă meditații practice și tehnici concrete de respirație în întreaga lume. Acesta a acceptat propunerea noastră și ne-a oferit un program de 14 săptămâni de meditație ghidată.

Meditație Ghidată – Program Online de 14 săptămâni cu Swami Prakash

Achiziționând acest curs, vei avea parte de un program online de meditație ghidată în care vei avea parte de sprijinul lui Swami Prakash pe toată durata sesiunilor. Fiecare sesiune dintre cele 14 conține mai multe meditații, sfaturi și răspunsuri la întrebări. În funcție de sesiune, poți experimenta beneficiile meditației ghidate în mai multe arii, precum:

·        Eliberarea tensiunilor și a blocajelor

·        Îmbunătățirea sistemului digestiv

·        Creșterea nivelului de energie

·        Echilibru intern

·        Vindecare

·        Îmbunătățirea vederii

·        Eliminarea fricilor

·        Diminuarea anxietății

·        Îmbunătățirea stării generale de sănătate

·        Echilibrarea celor două emisfere cerebrale

·        Calmarea și echilibrarea sistemului nervos

·        Eliberarea dezamăgirilor şi a traumelor

·        Îmbunătățirea activității cardiace

·        Tehnici de presopunctură

·        Tehnici de meditație combinate: respirație, sunete, presopunctură

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.